Nuk kishin se si mos të mungonin ne kete perle te natyres gjalleria qe kafshet i japin natyres.
Nje shumellojshmeri kafshes, si Arinj, Ujq, Pallonj, Rosa te egra etj.
Te gjithe keto dua vemendjen tuaj, jane te gatshem te luajne me ju dhe te behen pjese e fotove tuaj.

cameraFoto Galeria – Parku Zoologjik